Pes 2014 download pc completo gratis.PES para Windows – Descarga gratis en Uptodown

Looking for:

Pes 2014 download pc completo gratis

Click here to Download

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cara main: 1. Mount file iso dengan PowerISO. Jalankan setup dan instal. Jika ditanya registration code, buka file serial dan copy salah satu kodenya ke kolom yang disediakan.

Buka folder Patch. Jalankan Patch 1. Copy isi dari folder CrackFix 1. Buka folder DataPack 2. Copy folder download dan paste di direktori game. Klik kanan pada pes Iya, kalau dilewatkan bakal tidak bisa jalan. Itu untuk Reloaded version, sedangkan yang full tidak usah. Ikuti tutorialnya diatas. Rumputnya kayak lapangan futsal. Mhn pencerahan. Ok gan ane coba dl, tp kalau tetap nggak bs gan, terus gimana caranya Laptop ane sebenarnya pada saat main game ini ada yg kurang pada VGA nya, jd saya ignore kan saja.

VGA ane Intel R HD Graphics core i3 kalau boleh bantuannya gimana gan, supaya VGA laptop ane bs support main game ini dgn kondisi lapangan yg asli tlng dong ksh th ane cara update driver vga dgn tutorial yg jls dan benar dari blog agan ini. Baca langkah no. Setelah lokasi game diubah, lalu save. Ah, kata siapa? Kalau metode compress-nya tidak benar, baru bermasalah. Tenang saja, Game PES ini di-compress dengan benar. Tolong dibalas gun yg tau. Gan Setelah masuk ke link [Patch 1.

PES support windows xp SP3. Jika bukan service pack 3, cari aja tutorialnya di google untuk mengubah ke SP3. Name Required. Mail will not be published Required. Home Game Ringan Game Perang. By Hienzo September 28, 58 Comments. Start Download. Seperti yang kita tahu, Pro Evolution Soccer adalah game sepak bola untuk pc yang terkenal dan banyak diincar para gamer.

Selain tampilannya seperti nyata, PES juga tidak terlalu memberatkan dalam hal spesifikasi, agar bisa berjalan dengan lancar tanpa lagh. Untuk versi yang lebih baru, silakan Download PES Click Here To Download. Share on: Twitter Facebook Pinterest. September 29, at am. Minato Hienzo says:. Narayana Dode says:. October 1, at pm. October 2, at pm. Anas Syahroni Aisin says:. October 16, at pm. October 17, at pm. January 15, at pm.

January 18, at am. Andrian Sutanto says:. February 1, at pm. February 3, at am. February 27, at pm. March 19, at pm. March 20, at am. July 29, at am. July 29, at pm. I Gede Dipta Putra Pratama says:. October 27, at pm. Muhammad Yamin says:. Alfath Aveiro says:. January 16, at am. January 17, at pm. Agus Riyanto says:. January 20, at am. Achmad Izanami-Izanagi says:. January 22, at pm. January 23, at pm. January 25, at am. Andrio Busra says:. January 25, at pm. February 5, at pm.

February 6, at am. February 6, at pm. February 10, at pm. February 11, at am. Anjab Nursyihab says:. February 14, at pm. February 15, at am.

February 16, at pm. Nanank Gamerz says:. March 11, at pm. March 12, at pm. RoronoaZoro21 says:. June 3, at pm. June 9, at pm. Leave a Reply Click here to cancel reply.

 
 

 

Pes 2014 download pc completo gratis.Jogabilidade melhorada e ótima atmosfera nos estádios do PES 2014

 

Baca langkah no. Setelah lokasi game diubah, lalu save. Ah, kata siapa? Kalau metode compress-nya tidak benar, baru bermasalah. Tenang saja, Game PES ini di-compress dengan benar. Tolong dibalas gun yg tau. Gan Setelah masuk ke link [Patch 1. PES support windows xp SP3. Jika bukan service pack 3, cari aja tutorialnya di google untuk mengubah ke SP3.

Name Required. Mail will not be published Required. Home Game Ringan Game Perang. By Hienzo September 28, 58 Comments. Start Download. Seperti yang kita tahu, Pro Evolution Soccer adalah game sepak bola untuk pc yang terkenal dan banyak diincar para gamer. Selain tampilannya seperti nyata, PES juga tidak terlalu memberatkan dalam hal spesifikasi, agar bisa berjalan dengan lancar tanpa lagh. Untuk versi yang lebih baru, silakan Download PES Click Here To Download.

Share on: Twitter Facebook Pinterest. September 29, at am. Minato Hienzo says:. Narayana Dode says:. October 1, at pm. October 2, at pm.

Anas Syahroni Aisin says:. October 16, at pm. October 17, at pm. January 15, at pm. January 18, at am. Andrian Sutanto says:. February 1, at pm. February 3, at am. February 27, at pm. March 19, at pm. March 20, at am. July 29, at am. July 29, at pm. I Gede Dipta Putra Pratama says:. October 27, at pm. Muhammad Yamin says:.

Alfath Aveiro says:. January 16, at am. PES centers everything on the ball including how it moves and how players use it. Trueball Tech allows the player to trap or knock on a pass using the analogue stick with detailed bar-centric physics determining the weight shift of the player and the height and speed of the pass, as to how the player’s body will automatically shape to receive it.

Trueball Tech adds more freedom, with full degree control within several yards around the player and the ability to shield the ball from opposing players, use deft controls to wrong-foot them, and intuitive methods to master close control.

CPU: Core 2 Duo 1. Joint effort: With the new Combination Plan, our clients will be capable set up an assortment of various strategies in key territories of the pitch utilizing three or more players. These players will make altogether different hurries to adventure gaps in the guarding or midfield, utilizing the flanks, bended runs, or covering play to make themselves accessible. The Core: One of the greatest changes will be visual on account of the new motor.

Developments of the players, points of interest of the units, outward appearance, stadiums – everything will copy reality. The stream of the match will likewise be enhanced without any cut scenes after particular occasions. At long last, our fans will see changes concerning free kicks and punishments with more response from the safeguarding and a more common feeling.

About us. Gamer Torrent is torrent tracker where you can download games for free, without any registration. Gamer Torrent website was launched in March, Our torrent entirely devoted to games, but we are planning to start uploading some other stuff soon. You can see games ready for download right below! View all games list! Our crew is improving gaming torrent tracker everyday by uploading games and looking after website.

Thank you for visiting us and downloading games from our torrent, it’s a huge achievement for us. You can start downloading games right now, don’t wait for miracles to happen, just choose a game from list and press download. Pes pc download gratis completo. December 27, Looking for: Pes pc download gratis completo -.

 
 

Published
Categorized as edel

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *